Parijs: de ultieme godslastering

Wat tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen in Parijs gebeurd is, wordt door elke gelovige christen ervaren als de ultieme godslastering, een gewilde en weerzinwekkende heiligschennis, het belachelijk maken van het allerheiligste sacrament van het christendom: het Laatste avondmaal, voorafgaand aan het bloedige kruisoffer van Jezus Christus.

De beelden, die vrijdagavond voor twee miljard televisiekijkers door de Franse staatstelevisie werden uitgezonden, na goedgekeurd te zijn geweest door de hoogste Franse beleidsorganen, minister en president Macron incluis, tartten elke verbeelding. De apostelen en Christus zelf, uitgebeeld door misselijk makende dragqueens, belichaamden alle mogelijke fysieke en spirituele vulgariteit en lelijkheid, het symbool  van een rechtstreekse aanval op het Sacrale.

Een woke spektakel en een satanische ode aan de Lgbtq+  ideologie en aan de opgedrongen valse “diversiteit”.

Van over de hele wereld komen verontwaardigde reacties. Vanuit België blijft het stil. Normaal, omdat de ideologisch gestroomlijnde media de opdracht krijgen er niet over te spreken. In Frankrijk zelf wordt er door de gelovigen  fel gereageerd. In sommige kerken werd de heilige mis vandaag opgedragen als herstel voor het openbare heiligschennis en ook in de VS wordt opgeroepen om eindelijk eens te reageren op de toenemende golf van aanvallen op al wat christelijk is.

Zelfs van vooraanstaande moslims kwamen negatieve reacties en sommige Arabische televisiezenders onderbraken zelfs de uitzending van de godslasterlijke ceremonie.

Beeld u even in dat de profeet Mohammed afgebeeld zou zijn geweest tussen halfnaakte dragqueens…Parijs stond de volgende dag in vuur en vlam…

Elon Musk, aanwezig op de ceremonie, heeft het spektakel openlijk afgekeurd. Hij is een van de weinigen, die de durf heeft om het op te nemen voor de christelijke morele waarden. Anderen niet. Heeft ons “katholiek” vorstenpaar, dat eveneens aanwezig was,  de moed gehad om een blijk van afkeuring te uiten? De vraag stellen, is ze beantwoorden.

De Franse bisschoppenconferentie heeft wel een flauw communiqué uitgebracht, met de gebruikelijke vraag tot meer respect, maar daar blijft het ook bij.

Sommige Franse priesters daarentegen, waaronder enkele gekende bloggers, hebben wel fel gereageerd. Zo stelt de dominicaan Frère Adrien dat de Kerk de voorbije jaren voldoende gesproken heeft over ‘barmhartigheid’. Het is genoeg geweest! Barmhartigheid tegenover een persoon die kwaad verricht is goed, maar als die barmhartigheid misbruikt wordt om het kwaad te verergeren, dan moet die gestopt worden om erger onheil te voorkomen. Wij leven nu in een maatschappij, die het goede door het kwade vervangen heeft en dit openlijk uitstalt en promoot. Het is een politieke agenda geworden…Daartegen moet met alle middelen gestreden worden”.

In het Frans spreekt men van “la sainte colère”, de “heilige woede”, een woede die volledig gerechtvaardigd is en niet als zondig wordt beschouwd, wanneer de belediging tegenover God zo monsterachtig is, dat zij elke evenwichtige benadering teniet doet. Wat in Parijs gebeurd is, moet dus heel terecht onze “heilige woede” opwekken.

Het wordt steeds erger. De ontkerstende lome massa hult zich verder in een amusementscultuur van brood en spelen, wordt steeds vulgairder en loopt mee met de leugens gepropageerd door de atheïstische media.

De katholieke Kerk in Vlaanderen, de Kerk van de apostasie, doet mee met dat verhaal, omdat het geloof er dood is. Toch zijn er nog christenen die zich tegen het kwaad verzetten.

Wij moeten terug van die christenen worden, die met onze omgeving in confrontatie treden en openlijk durven zeggen wat de wezenlijke punten zijn van ons christelijk geloof en zeker niet zwijgen over de strijdpunten, die dikwijls door de’vijand’ gekaapt worden: het onvervangbare en wezenlijke karakter van de man/vrouw verhouding, tegen de totalitaire genderideologie in. Neen, buiten een man en een vrouw, zijn er geen geslachten: dat is de basis van de leer van de Kerk. Abortus en euthanasie blijven een aanslag op de waardigheid van het Leven.

Wij moeten ook meer durven spreken over ons geloof in een leven na de dood, na het aardse leven, over het vaststaande feit dat wij na onze dood door God zullen geoordeeld worden en dat ons lichaam zal verrijzen. Is dat geen perspectief om voor te strijden?

God zit intussen niet stil. Sommige zonden kunnen nooit vergeven worden. Zonden tegen de Geest, zonden die bewust de door God gewilde natuurlijke menselijke orde verwerpen en de wetten van het goede omvormen tot wetten van het kwade. Dergelijke zonden worden bedreven door regimes, die, zoals tijdens de openingsceremonie van de Olympische spelen in Parijs, publiekelijk tot blasfemie en godslastering overgaan. Dit blijft niet ongestraft…!

 

 

 

 

Auteur:Veroon ter Zee

16 commentaren op “Parijs: de ultieme godslastering

  1. Elon Musk een man van eer noemen, is dat niet wat kort door de bocht? Is hij niet sluw genoeg om zich voor te doen als ernstig christen om dan weldra, wanneer de antichrist te voorschijn komt, met ‘christelijke eer’ de zeer machtige man als de teruggekomen Christus voor te stellen en het publiek nog maar eens grondig in de maling te nemen?

  2. De metalband Gojira trad op tijdens de satanische openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs!

    Gojira = de naam van het personage in Japan, is een samentrekking van gorilla en kujira, het Japanse woord voor walvis. “De HAAI”?! Terug naar de toekomstige referentie, de haai op het bord in de IPG2-video, Jonas en de walvis, enz. Gojira betekent ook Godzilla (aap/beestmens) Ik word ook geleid naar Zillah (vrouw van de arrogante afstammeling van Kaïn, lamech) in Gods Heilige Woord:

    Genesis 4:19

    “19 Lamech trouwde met twee vrouwen, de ene heette Ada en de andere Zillah. 20 Ada baarde Jabal; hij was de vader van hen die in tenten wonen en vee houden. 21 De naam van zijn broer was Jubal; hij was de vader van allen die snaarinstrumenten en fluiten bespelen.”

    Zilla = schaduw/schaduw of bel. De Assassins Creed stonden bekend als louche figuren die zich in de schaduwen verstopten.

    https://www.sljfaq.org/afaq/godzilla.html

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gojira_(band)

    Gojira zong hun lied “Ah Ca Ira” (het komt wel goed)

    Een emblematisch lied van de Franse Revolutie, voor het eerst gehoord in mei 1790. Het onderging verschillende wijzigingen in de formulering, die allemaal de titelwoorden gebruikten als onderdeel van het refrein.

    Demons in the sky zongen “Ça ira” terwijl het mes van de guillotine het hoofd van Lodewijk XVI afsneed in een Britse prent die slechts vier dagen na de executie van de koning op 21 januari 1793 werd gepubliceerd.

    “Zenuwcentra” – het centrale zenuwstelsel komt in me op en de “ruggengraat” (ook bekend als “treinrails”?). Slangachtige kundalini verbindt – De Eiffeltoren, de STAAF/ruggengraat van ijzer? “IJzer mengt zich niet met klei” (Daniël 2:43).

    Het centrale zenuwstelsel bestaat uit de hersenen en het ruggenmerg: de hersenen bepalen hoe we denken, leren, bewegen en voelen. Het ruggenmerg brengt berichten heen en weer tussen de hersenen en de zenuwen die door het hele lichaam lopen.

    33e Olympische Spelen Parijs en de 33e wervel = Atlas de REUS die de wereld op zijn schouders zou dragen.

    https://atlas33.com/why-33 @1:42 De aanbidding van het gouden kalf.

    Exodus 32:20 komt in gedachten: “20 En hij nam het kalf dat zij gemaakt hadden, en verbrandde het in het vuur, en vermaalde het tot poeder, en strooide het op het water, en liet de kinderen van Israël daarvan drinken. En Mozes zeide tot Aäron: Wat heeft dit volk u gedaan, dat gij zulk een grote zonde over hen gebracht hebt?”

    6uild 6ack 6etter” doet denken aan “off with their heads” uit de Alice in Wonderland-franchise, maar ook aan de link met de Franse Revolutie… 2123 jaar geleden keek de markies de Launay uit het raam van het fort van de Bastille en zag een grote menigte Parijzenaars zich buiten verzamelen. Tot dat moment had de Launay een vrij comfortabele baan gehad, toezicht houdend op een “fort” dat, eerlijk gezegd, waarschijnlijk slechts 6 of 7 gevangenen bevatte, voornamelijk krankzinnigen en vervalsers. De menigte gaf aan dat ze van plan waren om het terrein te doorzoeken op buskruit (om de stad te verdedigen tegen een dreigende aanval van koninklijke troepen die in feite nooit kwamen), maar De Launay weigerde hen de toegang. Hij bleef een tijdje staan; hij nodigde zelfs vertegenwoordigers van de menigte uit om in de Bastille wat te drinken, terwijl hij tevergeefs wachtte op versterkingen. Toen de ophaalbrug plotseling openging (of dat nu opzettelijk was of per ongeluk, weet niemand) en de mensen de Bastille binnenstroomden, werden ze beschoten door De Launays troepen. De markies werd er meteen van verdacht een val te hebben gezet. Toen hij naar het Hôtel de Ville werd geleid voor verhoor, werd hij aangevallen, geslagen en neergestoken. Zijn hoofd werd van zijn lichaam afgehakt, op een spies geplaatst en rond het centrum van Parijs geparadeerd. Het hoofd van De Launay was niet het enige hoofd dat die dag werd rondgeparadeerd en er zouden er nog meer volgen.

    De zin “Hun hoofden eraf!” worden vaak niet alleen geassocieerd met het spontane geweld van dagen als 14 juli (‘BASTILLE-dag’), maar ook met formele executies door de guillotine, wat een wijdverbreide perceptie onder historici en niet-historici weerspiegelt dat de revolutionaire menigte met groot enthousiasme reageerde toen de ‘vijanden van het volk’ voor hun ogen werden geguillotineerd, en dat ze juichten en joelden als elke aristocraat, contrarevolutionair of verrader onder ‘het wrekende zwaard’ doorging. Misschien nog wel perverser — althans vanuit het perspectief van onze moderne gevoeligheden — waren de vrouwen die zogenaamd aan de voet van de guillotine zaten, breiend en wrang glimlachend terwijl ze de hoofden telden die voor hen vielen…. https: //blog.oup.com/2012/07/french-revolution-guillotine-myth-fact/

    De luchtkaart van Europa zou de vorm hebben van een schorpioen (IPG2-video). De schorpioen is ook verbonden met het 8e huis van water, dat wordt geregeerd door Mars en Pluto (hades/dood/Hel, bleek paard Openbaring) en verbonden met de slang kundalini, de godin met het hoofd van de LEEUW, sekhmet of Sodpet? Het sterrenbeeld is ook verbonden met de stam van DAN (DNA – rechters/rechtvaardigheid en oordeel) en Judas, die onze Heer en Redder Jezus Christus heeft verraden!

    De dodelijke angel van de Schorpioen. De slangenbeten? Trump staat bekend als de vader van de vaccins. De Eiffeltoren lijkt op een ruggengraat en een naald?!

    https://solardiscblog.wordpress.com/lion-headed-goddesses/

    https://voxserpentium.com/2016/10/24/season-of-the-scorpion-goddess-life-death-and-regeneration/
    M

    https://www.calebsjournal.com/wp-content/uploads/2018/11/The-Judge-Dan.pdf

    https://www.solarmythology.com/lessons/solarmyth16.htm

    Wie is de mysterieuze figuur met kap die de Olympische fakkel door heel Parijs draagt?

    Terwijl de Olympische Spelen van 2024 in Parijs beginnen met de openingsceremonie, merken toeschouwers een gelijkenis op tussen de fakkeldrager en een videogamepersonage uit Assassin’s Creed — en ze lijken dol te zijn op de gelijkenis van de onbekende figuren die door de stad reizen met parkourbewegingen.

    Hoewel we niet kunnen bevestigen of er daadwerkelijk een verband is tussen de game en de fakkeldrager, tweette videogamemaker Ubisoft, een Franse uitgever van videogames, een foto van “Assassin’s Creed Unity” tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen. De game speelt zich toevallig af in Parijs tijdens de “Franse Revolutie”.

    De Assassins credo die over de daken rent, trok mijn aandacht in Joël 2:9 “Ze zullen heen en weer rennen in de stad; ze zullen rennen op de muur, ze zullen op de huizen klimmen; ze zullen door de ramen naar binnen gaan als een dief.”

    h en ze hadden zelfs een boot bij de Olympische Spelen in Parijs – een parodie op de ark van Noach? Deze passage spreekt mij ook aan: Hebreeën 9:4 zegt dat de ark “de gouden kruik met het manna, en de staf van Aäron die gebloeid had, en de tafelen van het verbond” bevatte. Openbaring 11:19 zegt dat de profeet Gods tempel in de geopende hemel zag, “en de ark van zijn verbond werd gezien in zijn tempel.”

  3. EEN TEKEN VAN GOD !

    Berichten over stroomuitval treffen Parijs tijdens de Olympische Spelen van 2024

    Alles zwart

    Behalve —————————-De Sacré Coeur in Parijs

    Heilig hart van Jezus

    Kijk dan

    Op minuut 3:55

    dit wil je zien duiven !

  4. De basilique du Sacré-Cœur (Nederlands: Heilig-Hartbasiliek) is een basiliek in Parijs. Zij ligt op de heuvel Montmartre in het 18e arrondissement in Parijs en is gewijd aan de Heilig Hartverering. De kerk valt vooral op door haar fel witte uiterlijk, en prominente ligging op een heuvel.

    Mattheüs 5:14-16

    U bent het licht van de wereld, een stad op een berg kan iedereen zien. Men steekt immers geen lamp aan om er vervolgens een emmer overheen te zetten? Die lamp moet toch op een standaard staan en licht geven voor iedereen in huis? Laat daarom ook uw licht voor alle mensen schijnen. Als zij dan de goede dingen zien die u doet, zullen zij uw hemelse Vader eren.

  5. Goed artikel !
    Inderdaad, de hele toestand rakelt eens te meer de gedacht op aan Jes 5,20: “Wee hen die het kwade goed noemen en het goede kwaad, die van het duister licht maken en van het licht duisternis, van bitter zoet en van zoet bitter.”
    De Belgische kerkleiders verkondigen dat ‘de Kerk’ wel IN de wereld staat maar niet VAN de wereld is.
    Met lede ogen moet ik in toenemende mate vaststellen dat de Kerk zich alsmaar meer conformeert naar de wereld. En wat de Vlaamse/Belgische kerk betreft – laat het me proper uitdrukken – aan de tong van onze kerkleiders hangt dezelfde modder als aan de hielen van de geperverteerde wereld.
    By the way, heeft het Vaticaan al gereageerd op deze olympische schandvlek? Zijn er sporters die uit protest hun deelname hebben ingetrokken?
    De strijd tussen Goed en kwaad lijkt nu echt losgebarsten. Laten wij de juiste keuzes maken en ons wapenen met de wapenrusting Gods aanleggen (vgl. Ef 6,10-18)

  6. Dit is een duidelijk voorbedachte, walgelijke en zoveelste aanval op Yeshua, het Judeo-Christendom en 2.5 miljard christenen wereldwijd door een satanische en extreemlinkse woke ideologie en door zwaar mentaal zieke mensen.

    Wat heeft dit walgelijk gebeuren met sport te maken???????

    Dit deed me denken aan Sodom en Gomorra…

    En dan nog een kind erbij plaatsen op nogmaals te drummen op het feit dat de lgbt+/*- kliek…….. er alles zal aandoen om ook de p van pedofiel erbij te plaatsen.

    Ik zal wellicht niet de enige zijn wereldwijd die de OS in Parijs zal volledig boycotten.

    1. @Pascal Vanhooren,
      Daar heeft U goéd opgelet.
      Dit heeft álles met sport te maken: dus vele argeloze toeschouwers die alleen op sportprestaties en nergens ánders op bedacht zijn.
      Anders gezegd: Dit is rechtstreeks duivelwerk.

  7. In plaats van de Boodschap van Fatima te omarmen als een door de hemel gezonden hulp om de Russen te bemoedigen in deze tijd van grote geestelijke nood, kijkt …

  8. weinig mensen zullen het zien en onder degenen die het zullen zien zullen weinigen het begrijpen.
    Want zelfs met het voor de hand liggende bewijs zijn de meeste mensen blind. De meeste mensen zijn ook lui.

    De laatste Olympische Spelen

    De voetballer heet “Zidane” = Zaydān, wat “VERHOGEN” betekent (ز ي د, z-y-d). ZayDAN (DNA – Stam van Dan – Gerechtigheid/oordeel).

    Bijbelverzen gerelateerd aan “Toename” uit de King James Version (KJV) door Relevance:

    Johannes 3:30

    “Hij moet groter worden, maar ik moet kleiner worden.”

    https://www.kingjamesbibleonline.org/Bible-Verses-About-Increase/

    De Olympische Spelen zijn altijd van groot belang voor deze entiteiten, omdat ze zeer invloedrijk zijn en, heel eenvoudigweg, openlijk zijn toegewijd aan Satan, oftewel Zeus en Apollo. De activiteiten van begin tot eind staan in het teken van het eren van hun oude goden en godinnen met sport en kunst. Er wordt geen poging gedaan om dit te verbergen, maar ze onthullen niet openlijk het feit dat dit allemaal gepaard gaat met private en publieke massale occulte rituelen. De Bijbel identificeert Zeus met Satan in Openbaring 2:13 omdat de troon van Zeus in Pergamum stond, wat zich nu blijkbaar in Berlijn bevindt? De Olympische Spelen zijn letterlijk satanische rituelen. De meeste mensen geven er niets om, zelfs belijdende christenen, maar sommigen zoals de VS hier wel. Deze presentatie is voor jou, wiens ogen worden geopend om te zien wat de Heer Jezus Christus wil dat jij ziet over dit tijdperk.

    Wat opvalt heeft te maken met de aanbidding van hun godin, als de godin van tijd en vruchtbaarheid. In Frankrijk heet ze Lady Liberty-La Marianne. Hun ‘koningin van de hemel’.

    De godin die al lang bekend staat als de ‘Koningin van de Hemel’ brengt de mensen van de wereld samen om als EEN te aanbidden (verbeeld door J.Lennon) door middel van Mariaverschijningen zoals die in Fatima, Portugal in 1917. Er is een parallel werk Dit gebeurt via de Olympische Spelen, waar haar dominante aanwezigheid door de meesten niet wordt vermoed, maar toch reëel is. De Roomse Kerk en het Olympisme van Griekenland werken samen in het bevorderen van dezelfde goden en agenda’s. Deze activiteit bereidt de wereld voor om de wetteloze, de Antichrist, met open armen te ontvangen.

    De jezuïet opgeleide baron Pierre de Coubertin stichtte de moderne Olympische Spelen. Hij studeerde humanisme in Parijs aan het jezuïetencollege, het St. Ignatius- of het Sint-Ignatiuscollege. De jezuïeten zijn groot in onderwijs, en dat was zeker Coubertins bezigheid. Jezuïeten zijn ook groot in subversie. Coubertin was een goede leerling. De Olympische Spelen hebben een zeer belangrijke rol gespeeld bij het verenigen van de diverse volkeren over de hele wereld op een bijzondere manier die niet louter seculier, humanistisch of materieel is. Toen hij stierf, vond zijn begrafenis plaats in Lausanne, Zwitserland, in de kerk Notre Dame du Valentin. Onze Lieve Vrouw betekent: Onze Lieve Vrouw! De “Heilige Maagd Maria” van de jezuïeten werd op zijn begrafenis geëerd, net als in zijn leven. Vandaag hebben we de eerste jezuïetenpaus in de geschiedenis, en het lijkt erop dat een van de belangrijkste doelen van de jezuïeten is bereikt, aangezien de Antichrist binnenkort aan de hele wereld zal worden geopenbaard!

    Het IOC (Internationaal Olympisch Comité) is het belangrijkste voertuig voor de religie van het Olympisme, en daardoor komen mensen van overal en altijd samen om als ÉÉN te aanbidden. De sporten en kunsten en al hun bekende activiteiten zijn opgedragen aan hun goden van Olympus, en degenen die aan deze activiteiten deelnemen, geven eer aan die goden. Je hoeft niet voor een standbeeld te knielen, want de simpele daad van deelname aan hun toegewijde activiteiten is alles wat nodig is voor toewijding aan hun afgoderij.
    Waar is Maria in dit alles? Wat waarschijnlijk de krachtigste aanwezigheid van “Onze Lieve Vrouw” is, wordt gevonden in associatie met de Heilige Olympische Vlam, voornamelijk als Hestia/Vesta, maar ook Hecate, Demeter en Artemis. Als de godin Nike (‘overwinning’) is Maria aanwezig als de onzichtbare agent die de overwinnaars kroont. Ze verschijnt in de traditie van de duiven van “vrede” als Aphrodite. Haar aanwezigheid en werk om de Antichrist als Isis voort te brengen, wordt zelfs weergegeven in het alomtegenwoordige logo! Deze aspecten zijn gemeenschappelijk voor alle Spelen, maar soms draagt een gastland zelfs nog verder bij aan de aanwezigheid van La Marian door hun symbolische theatrale amusement en ontwerpelementen die uniek zijn voor hun setting.

    Het Olympische logo-ontwerp van in elkaar grijpende ringen is een elegante geometrische weergave van het esoterische 47e probleem van Euclides.

    Het logo van de ringen werd in 1912 persoonlijk ontworpen door de door jezuïeten opgeleide baron Pierre de Coubertin. Jezuïeten (de Sociëteit van Jezus) aanbidden de Jezus-Horus van de Mariaverschijning en zijn gespecialiseerd in zaken van esoterische symboliek en spirituele inspiratie. Het 47e probleem heeft te maken met het voortbrengen van Horus, of, zoals hij vooral bekend is bij degenen die het olympisme beoefenen, Apollo. Door obscure verwijzingen te maken naar het 47e probleem van Euclides, hanteren de verlichte beoefenaars van het occulte een oude vorm van seksmagie die de vereniging van Osiris en Isis illustreert om Horus voort te brengen. Het bovennatuurlijke werkt om Horus in onze fysieke realiteit te produceren, die zich in een menselijk lichaam zal manifesteren als de Antichrist.

    Parijs was de geboortestad van baron Pierre de Coubertin en de eerste stad die in 1924 opnieuw als gaststad werd aangesteld. Er werd ooit gemeld dat er alleen al in Frankrijk 937 Mariaheiligdommen waren, en dat aantal is sindsdien waarschijnlijk toegenomen.

    De stad Parijs heeft een naam die haar verbindt met drie opmerkelijke identiteiten van Maria-godinnen door terug te verwijzen naar een legende uit de Trojaanse oorlog genaamd ‘Het oordeel van Parijs’. De man, Paris, stemde ermee in een schoonheidswedstrijd te jureren. De deelnemers waren Hera, Athene en Aphrodite. Parijs koos Aphrodite, Venus, die haar steekpenningen aan hem betaalde met een geschenk van de mooiste vrouw ter wereld. Helena van Troje was echter al getrouwd en dat had wel degelijk gevolgen.
    Parijs is natuurlijk de thuisbasis van de beroemde Notre Dame (“Onze Lieve Vrouw”) kathedraal van de Roomse kerk. De stad Parijs is ook de thuisbasis van het populaire Maria-heiligdom genaamd “De kapel van Onze-Lieve-Vrouw van de Wonderdadige Medaille.” Het was daar, op 27 november 1830, dat de jonge Catherine Laboure door de verschijning werd geleid over de creatie van Maria-medailles die speciale bevoegdheden zouden hebben. Ze volgde die richting en er zijn veel beweringen gedaan om de belofte van de godin te valideren. Als je de populaire afbeeldingen ziet van de godin die op een wereldbol staat en lichtstralen uit haar uitgestrekte handen stromen, komt dit voort uit de afbeelding op de voorkant van de medailles. Sommige katholieken dragen ze als hangers om hun nek. Het populaire heiligdom voor de Mariaverschijning zou bezocht zijn door velen die de pelgrimstocht naar Parijs maakten voor de Olympische Spelen. Of vice versa.
    Mary-Nike-Athena: “Onze Lieve Vrouw van de Olympische Medaille”

    Het lijkt zeer waarschijnlijk dat Coubertin zich liet inspireren door de populaire Miraculeuze Medaille van “Onze Lieve Vrouw” om soortgelijke voorwerpen aan de overwinnaars van de Spelen uit te reiken ter vervanging van de traditionele wilde olijven- of lauwerkransen. Op deze foto van de medaille die in 1924 aan alle deelnemers werd uitgereikt, zien we Maria in haar gedaante als Nike (Romeins: Overwinning), de atleten omkransend. Het is magisch – letterlijk, net zoals die Wonderdadige Medailles zijn die “gezegend” zijn volgens de belofte van de Maagd Maria. Er wordt juister gezegd dat de Wonderbaarlijke Medailles vervloekt zijn door de liegende godin. Mariamedailles zijn op demonische wijze geladen voorwerpen, of ze nu worden uitgereikt op de Olympische Spelen of worden ontvangen in verband met een heiligdom in Parijs.
    Volgens Design Week (ontwerpiconen Londen 2012 – de Olympische medailles – [27-7-2012]): “Voor elke wedstrijd toont de voorzijde van de medaille Nike, de Griekse godin van de overwinning, die uit het Panatheense stadion in Athene stapt , de thuisbasis van de eerste moderne Olympische Spelen in 1896, om in de gaststad aan te komen.” En zo is het al vele jaren. Elke Olympische medaille die ooit is uitgereikt, kan volgens de Bijbelse terminologie worden geïdentificeerd als een idool van de Mariagodin.

    Spoedig zal onze Soevereine God tussenbeide komen en corrigerende actie ondernemen, de oplossing voor dit kwaad brengen, dit tijdperk tot het beoogde einde brengen – en gerechtigheid in een tentoonspreiding van de ultieme beheersing van de tijd, en van Zijn geduld – en liefde!

    weinig mensen zullen het zien en onder degenen die het zullen zien zullen weinigen het begrijpen.
    Want zelfs met het voor de hand liggende bewijs zijn de meeste mensen blind. De meeste mensen zijn ook lui.
    Alle religies zijn Luciferiaans. Ze zijn allemaal een humanistische teleurstelling.
    Deze mensen zeggen dat ze geloof hebben, maar het is geen levend geloof!
    Hun geloof wordt religieus overgedragen in de scholen van mensen.
    Want het levende geloof komt van boven, het wordt gegeven door de Geest van God die alle dingen openbaart.
    God geeft genade en barmhartigheid aan wie Hij wil, laten we dat niet vergeten.
    We hoeven er niet over op te scheppen dat we door de Geest van God zijn uitverkoren. Omdat we oorspronkelijk allemaal verdoemenis verdienen. Wij zijn net als Lot die bidt en weeklaagt in Sodom en Gomorra.
    En in deze tijden van teleurstelling is de overgrote meerderheid van de wereldbevolking teleurgesteld. Dit is de reden waarom het Beest de hele wereld al heeft verleid en vooral ook degenen die zichzelf “christenen” noemen.
    De nieuwste video’s van mensen die zichzelf christenen noemen, die ik op internet zag over de Olympische Spelen in Parijs. Bijna allemaal werden ze verleid door de truc van de duivel!! Ze zagen de details niet, ze merkten niet dat het hun ziel was die op het spel stond!
    Spot en godslastering zijn helaas niet nieuw in deze wereld. , zijn de mensen van onze tijd deugdzamer? Nee, een groot deel lijkt zelfs op mensachtigen.
    Laten we God de eer geven omdat Hij ons ogen heeft gegeven om te zien. Laten we waken en bidden om waardig bevonden te worden in zijn ogen (niet in de ogen van mensen).

    Direct link to the video: https://nahchan7.wistia.com/medias/omsiqawa7x

  9. wat een pret moet de moderator hebben: vegen jan vegen, waar je kan! Wat je allemaal niet moet doen om een slecht artikel te doen schijnen alsof het een goed artikel is!

Er is geen mogelijkheid (meer) om commentaar te geven op dit nieuwsbericht