Algemeen verbod op draagmoederschap in Italië

België is het land van de omgekeerde waarden. Het land waar de van oudsher christelijke waarden in enkele decennia van hun diepste betekenis ontdaan werden en omgevormd tot de aan hun tegengestelde waarden van het kwaad.

Abortus, euthanasie, “huwelijk” tussen mensen van hetzelfde geslacht, verheerlijking van allerlei Lgbtq+ relaties, normalisering van “transgender” genoemde geslachtsverminking, al deze aanslagen op de christelijke leer over de waardigheid van de mens, worden in ons land door politiek en media als uitingen van het goede voorgesteld en wee u, als u daarbij vragen durft stellen.

Op ethisch vlak, is dit land rot.

Ook draagmoederschap valt onder deze eerder genoemde “on-waarden”. De wetgeving hierover is onbestaande of hooguit hypocriet. Officieel is het verboden, maar er zijn wel openbaar erkende fertiliteitscentra, die volop aan de praktijk meewerken.

Het kopen van een kind, voortgebracht door een vreemde vrouw, die daarvoor betaald wordt, mag als monsterachtig bestempeld worden. Het is nog erger wanneer alleenstaande mannen of homoseksuele paren op dergelijke manier een kind laten verwekken.

Daarom wordt draagmoederschap in steeds meer landen verboden. In Italië was dit al in de wet ingeschreven. De moedige Eerste minister Giorgia Meloni gaat nu echter nog een stap verder: ook degenen, die een kind in het buitenland kopen via draagmoederschap, zullen hiervoor door het Italiaanse gerecht vervolgd worden. Tot nu toe kon de wet immers omzeild worden door het kind te kopen in Oekraïne, Canada, sommige VS staten…Door de goedkeuring van de wet door de Italiaanse senaat op 16 oktober, is ze nu van kracht geworden, zodat Italiaanse staatsburgers die beroep zouden doen op draagmoederschap in het buitenland nu gerechtelijk vervolgd zullen worden.

Voor Italiaans ” Links wordt 16 oktober als een “zwarte dag” bestempeld voor de rechten en vrijheden”...want ” het lichaam van de vrouwen, hun buik en hun vrijheden behoren hen toe, niet aan Meloni, niet aan de regering”...wij kennen deze versleten  slogan! Zij willen er alles aan doen om de wet terug te schroeven en zoeken daarbij steun bij hun ideologische bondgenoten in de EU. Heeft de nooit verkozen Europese keizerin, Ursula von der Leyen in 2020 niet gezegd dat < Als u ouder bent in een land, u ouder bent in alle Europese landen>…

Gelukkig is het conservatieve kamp na de jongste Europese verkiezingen versterkt uit de strijd gekomen. Europees afgevaardigde Guillaume Peltier stelt het heel duidelijk:”< Wij zullen alles doen opdat deze Italiaanse wet zich aan heel Europa en aan Ursula von der Leyen opdringt in naam van een universeel beginsel: ” kinderen worden niet gekocht”. Over dit principe kan niet onderhandeld worden>. 

Vorige woensdag, heeft  de Italiaanse minister voor familieaangelegenheden, Eugenia Roccella, voor een schare journalisten nog eens bevestigd wat voor iedereen vanzelfsprekend zou moeten zijn, maar door het modieuze relativisme verstikt wordt:< mensen zijn geen voorwerpen, kinderen worden niet gekocht of verkocht en men kan geen delen van het menselijk lichaam verkopen of verhuren. Deze eenvoudige waarheid, die reeds in ons juridisch stelsel ingeschreven staat en waarin de barbaarse praktijk van het draagmoederschap als een misdaad beschouwd wordt, kan nu niet meer omzeild worden>.

Waarop wachten in België, in Vlaanderen, moedige mensen, katholieken misschien, als die er nog zijn, om een soortgelijk wetsvoorstel in te dienen. En bisschoppen, als die niet te laf zijn en teveel bezig zijn met de migranten en de planeet…wanneer verheffen die hun stem over deze essentiële ethische kwestie?…

 

Auteur:Veroon ter Zee

6 commentaren op “Algemeen verbod op draagmoederschap in Italië

  1. De lokale bisschoppen hier zijn caesaropapistisch en dienen dus De Croo en niet Christus.

    In de hellen van Brussel staat de zwarte troon, de troon van de satan in dit land, en wie zijn eigen volk niet haat kan niet anders dan vijandig zijn aan die zwarte troon. Dystopische toestanden zoals baarmoeders huren om kinderen ter verkoop te verwekken zijn wapens van ontwrichting tegen volkeren; wie het natuurlijk gezin ruïneert ruïneert het volk.

  2. “Waarop wachten in België, in Vlaanderen, moedige mensen, katholieken misschien, als die er nog zijn, om een soortgelijk wetsvoorstel in te dienen.”.

    Burgers kunnen in België inderdaad een burgerwetsvoorstel indienen.
    Je kunt dus een brief op te stellen zoals:

    “L.S.
    Gaarne dien ik met deze brief onderstaande burgerpetitie in.
    Dit ten behoeve van een regeling bewaking integriteit van het menselijk lichaam.

    Wet tot het jurisch onmogelijk maken van;

    a. het adopteren van een kind.

    Het strafbaar maken van;

    b. het aanbieden/verhandelen van het menselijk lichaam buiten het huwelijk.
    c. het aanbieden/verhandelen van mannelijk sperma.
    d. het aanbieden/verhandelen van vrouwelijk sperma.
    e. seksuele handelingen buiten het huwelijk.

    Het oprichten van een studiegroep welke de bovenstaande Wet juridisch juist inkleedt.

    (Deze studiegroep wordt voortgezeten door een Dominee, een Priester en een Humanist.
    De intentie van de Wet is op Christelijke/Humane leest geschoeid.)

    n.b. Heden is het mogelijk zo een zakelijk buitenechtelijk ontstane kind na twee maanden te adopteren.”

    Ik zou een jurist er even naar laten kijken, want het is mijn vak niet. Maar zo een brief is zó gemaakt.
    De wetgever kan het later wel in een mooi vat gieten.

    Maar, ik geef iemand weinig kans. De anti-christenen (zie de Bijbel wie Jezus daaromtrent aanwijst.) zitten al overal ingewurmd. Die bedrijven nu eenmaal slimme en sluwe politiek.

    Eén troost hebben ware Christenen, zij hebben wel Wíjsheid door hun geloof.
    De anderen mogen dan wel sluw, en slim en razend intelligent zijn; de Liefde hebben zij niet.

  3. De petitie kan ook wel korter:
    (Nogmaals,een jurist is beter in tekst en begrip in deze.)
    “Hoogedelgestrenge Heer/Mevrouw . . . ,

    bij deze dien ik onderstaand Burgerwetsvoorstel ter wettelijke regeling van het verbod op draagmoederschap in:

    Wetsvoorstel:

    “Draagmoederschap is in België verboden.”.

    Gaarne zie ik Uw reactie op mijn petitie tegemoet,

    met de meeste hoogachting verblijf ik,

    . . .”

    Moed is er niet veel voor nodig om zo een voorstel te maken en op te sturen, wel kennis van taal en het recht.

  4. In de hellen van Brussel staat de zwarte troon, de troon van de satan in dit land

    “Dit zegt Hij die het scherpe, tweesnijdende zwaard heeft: 13 Ik weet waar u woont, namelijk waar Satans troon staat. U bent mijn naam trouw gebleven en hebt uw geloof in Mij niet verloochend, ook niet toen Antipas, mijn betrouwbare getuige, werd gedood in uw stad, waar ook Satan woont.

    Is het waar dat de Bijbelse Sint Antipas werd vermoord waar CERN nu in Zwitserland is

    jullie zoeken niks uit

    —————————————————————————–

    Als je lef hebt

    Hier is maar 1 oplossing voor.. Allemaal doen..

    https://www.degratiegods.com/de-gratie-gods-ontbreekt/

  5. En

    ga je nog echt kinderen op deze platte aarde zetten ,hoe gestoord ben je dan !

    Als je tere zieltje hier niet tegen kan ,ga dan weg uit de keuken

    ———————————————————————————————–

    Baby’s van ouders die gevaccineerd zijn tegen COVID-19 hebben zwarte ogen, tanden, spreken, lopen en vampierachtige vaardigheden

    Zwartogige kinderen worden geboren uit ouders die het COVID-19 Corona Virus AI “Black Goo” Fallen Angel Gene Nephilim Vaccine hebben gekregen en bovennatuurlijke vampierachtige krachten hebben

    Kinderen geboren uit ouders die de iLLUMinNATi New World Order Fake COVID-19 Corona Virus Pandemic Lie Gene Altering AI hebben gekregen. “Black Goo Graphene Oxide” 5G Remote Assassination T Veronica Zombie Virus Biochemisch Wapen Borg Vaccin, worden geboren met Zwarte Ogen en met Voeten, en kunnen Kruipen op twee weken oud, en hun Hoofden optillen een dag na de geboorte, en beginnen Woorden te spreken, en hun Onderlichaam in de Lucht te laten zweven .

    Deze Zwartogige Kinderen lijken geen Mensen te zijn, maar het zijn Changelings. Deze Gevaccineerde Mensen baren Nephilim Hybride Aliens. Het Luciferase Tattoo “Mark of the Beast” Pigment is te zien gloeien door de Aderen van de Gevaccineerde Mensen met behulp van Ultraviolet Licht.

    Jana BenNun verzekert Miljoenen van haar Volgers nog steeds dat het Vaccin Niet het “Mark of the Beast” is, en dat je je Ziel niet zult verliezen, zelfs als je het neemt, dus het is goed, en relax. Veel van hun volgers, die naar Jana BenNun en Steven BenNun luisteren, zijn bang dat het COVID 19 Corona Virus hen zal doden, dus nemen ze het vaccin door naar hen te luisteren. David zegt dat de baby in de baarmoeder ofwel zal sterven of geboren zal worden als een Nephelime Kind van de Opgestegen Meester Gevallen Engel Duivels, net als in Noachs Atlantis Dagen. Laat deze Bloed Drinkende “Twilight Saga” Vampier Opgestegen Meester Gevallen Engel Duivels’ Zwartogige Kinderen niet in uw Huis of Auto, want ze zullen plotseling verschijnen, aanbellen en u vragen om in uw Huis te worden toegelaten.

    Een moeder vond een Zwartogig Kind naast haar Eigen Kind in haar Auto toen ze terugkwam bij de Auto, omdat haar Kind het Toestemming gaf om in haar Auto te stappen. David meldt dat de Nieuwe Wereld Orde zegt dat als u binnen twee weken na ontvangst van het COVID 19 Biochemische Wapen Vaccin sterft, u niet als een Gevaccineerde Persoon wordt beschouwd. Ze verzinnen alle soorten Wetten die ze willen. Steven & Jana BenNun blijven onvermurwbaar garanderen dat je je ziel niet zult verliezen omdat de COVID 19 Luciferase-tatoeage Biometrische ID Micro Needle Patch AI “Black Goo” Vierde vaccin niet het merkteken van het beest is, en dat je nog steeds gered kunt worden door veel Bijbelverzen uit hun context te halen om hun punt te bewijzen, zelfs als zoveel mensen hen hebben verteld dat ze het mis hebben en dat ze hun excuses moeten aanbieden aan de miljoenen mensen die het vaccin hebben genomen en hun donateurs.

    Ze willen niet al hun Christian Ministry Business Donators en hun Christian Ministry Business EMP Shield-klanten verliezen door hun reputatie te verliezen, en mogelijk een oproermob veroorzaken die naar hun huis komt om hen te lynchen omdat ze hen hebben verzekerd dat ze hun ziel niet zullen verliezen door het vaccin te nemen en dat het niet het merkteken van het beest is. Hun luisteraars van “Israeli News Live” die naar hen luisterden en het vaccin namen, geloofden waarschijnlijk niet dat het vaccin echt zo gevaarlijk was, of ze dachten dat ze het gewoon zouden testen als het niet het merkteken van het beest is, of ze waren zo bang voor de corona-viruspandemie en werden door anderen onder druk gezet om het vaccin te nemen, dat ze het namen toen Steven en Jana BenNun hen verzekerden dat het niet het “merkteken van het beest” is en dat ze hun ziel niet zullen verliezen. iLLUMiNATi New Age gnostische polytheïstische christenen zoals Steven en Jana BenNun zijn geldmakers.

    Hun goden Sananda Jezus en Isis en Christusbewustzijn en Izebel en Mammon zijn zakelijk georiënteerd. Bekeer u en ontvang Jezus als Redder, en maak de weg van de Heer recht!. Einde van de transmissie

Regels voor reacties:
1. Haatreacties en reacties met vloek- en scheldwoorden zijn niet toegestaan.
2. "Trollen" is verboden. Dit forum is bedoeld als ontmoetingsplaats waar inhoudelijke reacties worden gegeven op een artikel, of waar meningen kunnen worden uitgewisseld, niet om te trollen. Bij herhaaldelijke overtredingen zal de gebruiker worden geblokkeerd.
3. Anonieme gebruikersnaam is toegelaten. Registreren kan hier.
4. Katholiek Forum wil een beleefd, doch ongecensureerd platform aanbieden en is daarom volstrekt niet aansprakelijk voor de inhoud van de reacties.

Doe mee met de discussie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.